Doen in Boedapest.nl

Behalve vanaf de Kasteelheuvel, zijn er nog veel meer mooie uitzichten in Boedapest. Wil jij weten wat te doen in Boedapest? Bezoek doeninboedapest.nl

Op Doen in Boedapest.nl deel ik de leukste en beste tips en hotspots, zodat ook jij een fantastische trip kan plannen naar het indrukwekkende Boedapest.

De hele website draait om de lekkerste restaurants, gezelligste bars, meest interessante musea en mooiste uitzichten in Boedapest. En nog veel meer natuurlijk, want Boedapest is een enorm veelzijdige stad. Ook deel ik handige informatie over Boedapest, zoals hoe je van het vliegveld in stad komt en hoe het openbaar vervoer in Boedapest werkt. Daarnaast kun je hier ook tips vinden voor diverse activiteiten buiten de stad, voor als je eens een dagtripje wilt doen vanuit Boedapest.

Het begin van Doen in Boedapest.nl

Na meerdere bezoekjes aan Boedapest was het wel duidelijk: ik was verliefd op de stad. Iedere keer kwam ik enorm enthousiast terug in Nederland en het kwam zelfs voor dat ik mijn koffer nog niet uitgepakt had, of ik had het volgende tripje alweer geboekt (ja, echt!).

In mijn omgeving vroegen diverse mensen om tips. Zowel collega’s, vrienden en familie als vage kennissen wisten van mijn liefde voor Boedapest af en vroegen om de leukste tips. Veel van deze mensen kwamen met het idee om een blog over Boedapest te beginnen. Dit bleef maar in mijn achterhoofd hangen. Tijdens een gesprek met een vriendin kwam de naam spontaan in me op en ik registreerde gelijk de domeinnaam.

Dus toen was er Doen in Boedapest.nl!

Volg Doen in Boedapest.nl op social media

Doen op Boedapest is (Engelstalig) aanwezig op diverse social media! Ik plaats regelmatig foto’s en deel tips en interessante artikelen. Ik vind het leuk om van jullie te horen en tips te ontvangen! Volg Bloglovin’ om op de hoogte te blijven van de nieuwste posts.