Mijn favoriete Boedapest Instagrammers #2

Ik zet een aantal van mijn favoriete Boedapest Instagrammers op een rij! Meer zien? Kijk op doeninboedapest.nl

Zelf ben ik groot fan van Instagram. Al jaren ben ik er actief, op meerdere accounts én sinds een een paar maanden ook voor mijn werk. Op Instagram doe ik graag inspiratie op, je vindt er soms de leukste tips voor restaurantjes of mooie plekken. Er zijn tal van Instagrammers die zich focussen op Boedapest en ik zet mijn favorieten op een rijtje. Een aantal van de leukste Boedapest instagrammers!

Als je even op Instagram zoekt komt er een lange lijst tevoorschijn met Boedapest gerelateerde accounts. Veel hiervan zijn accounts die alleen Boedapest-foto’s reposten van andere gebruikers. Dat soort accounts heb ik niet meegenomen. De onderstaande accounts laten de schoonheid van de stad zien, de onontdekte kanten en er komen véél hotspots voorbij!

Beakonya – Bea fotografeert vooral natuur, zowel in Boedapest als op het Hongaarse platteland. Ze heeft een mooie stijl!

#pinball as far as the eye can see! Taken at the flipper museum in #budapest 🎮🕹

A post shared by Beki 🐱 🌎 (@beki.travels) on

Beki.travels – Beki is onze Wombat in chief en één van de eerste mensen die ik leerde kennen na mijn verhuizing. Een leuk kijkje in het leven van een digital nomad wombat in Boedapest!

Braided bread sandwich with eggs, bacon, cheese, lettuce and spicy mayo. Food from heaven

A post shared by local-tourist.com (@local.tourist) on

local.tourist – Belle ken ik ook van de Wombat meetings. Zij is een aantal maanden geleden naar Boedapest gekomen, maar komt oorspronkelijk uit een andere stad in Hongarije. Grappig om het verschil te zien tussen Hongaarse ‘toeristen’ en internationale ‘toeristen’ (wombats, zal ik maar zeggen, haha).

Behind #Budapest #Opera House looking towards #ststephensbasilica

A post shared by D I G I T A L T O U R I S T (@digitaltouristco) on

digitaltouristco – Nog een wombat met mooie Instagram foto’s: Gilly. Vooral veel gebouwen en straten in Boedapest!

Ik volg nog veel meer Boedapest instagrammers, maar voor nu is dit wel even genoeg. Volg je mij ook al op Instagram

Wie is jouw favoriete (Boedapest-) instagrammer?

Petra in Boedapest
Vorige post
Volgende post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply