Mijn favoriete Boedapest Instagrammers #3

Ik zet een aantal van mijn favoriete Boedapest Instagrammers op een rij! Meer zien? Kijk op doeninboedapest.nl

Zelf ben ik groot fan van Instagram. Al jaren ben ik er actief, op meerdere accounts én sinds een een tijdje ook voor mijn werk. Op Instagram doe ik graag inspiratie op, je vindt er soms de leukste tips voor restaurantjes of mooie plekken. Er zijn tal van Instagrammers die zich focussen op Boedapest en ik zet mijn favorieten op een rijtje. Een aantal van de leukste Boedapest instagrammers!

Als je even op Instagram zoekt komt er een lange lijst tevoorschijn met Boedapest gerelateerde accounts. Veel hiervan zijn accounts die alleen Boedapest-foto’s reposten van andere gebruikers. Dat soort accounts heb ik niet meegenomen. De Boedapest Instagrammers hier onder laten in één thema de schoonheid van Boedapest zien, inclusief tips en hotspots voor je eigen bezoekjes.

Breakslow_Budapest – Serieus één van mijn favoriete Boedapest Instagrammers. Een account vól met tips en hotspots voor heerlijke ontbijtjes! Ze hebben ook een hele handige site waar je gemakkelijk een hotspot op kunt zoeken, zò fijn. Iedere dag besluit ik weer dat ik buiten de deur moet ontbijten, maar dat zou wel een beetje duur worden. Breakslow Budapest is in ieder geval de schuldige van dat besluit.

Csörsz utca #budapest #gardens #budapestgardens #jade #plants #houseplants

A post shared by Budapestgardens #nofilter (@budapestgardens) on

Budapestgardens – Boedapest is een groene stad: er zijn diverse parken en plantsoenen door de hele stad. Óók in de binnenstad! Budapest Gardens deelt foto’s van de minder opvallende ‘tuintjes’ en planten, namelijk die van de huizen in Boedapest en bewoners zelf. Ben benieuwd of er een foto van de galerij bij mijn buurvrouw tussen zit…

• Bodega | Vágóhíd utca | Budapest | IX. kerület •

A post shared by budapestianfloors (@budapestianfloors) on

Budapestian floors – Ik ben gek op mooie vloeren en ik heb er hier in Boedapest al heel wat gespot. Vooral die met allemaal gekleurde tegeltjes of mozaïek zijn geweldig. Dat dacht Budapestian Floors duidelijk ook, en ze legt ze allemaal vast op dit account.

Zo, dat waren weer een paar mooie toevoegingen voor je Instagram. Ik houd mijn ogen open voor nieuwe Boedapest Instagrammers om te volgen! Volg je mij ook al op Instagram

Wie is jouw favoriete (Boedapest-) instagrammer?

Petra in Boedapest
vorige post
volgende post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.