Mijn favoriete Boedapest Instagrammers

Ik zet een aantal van mijn favoriete Boedapest Instagrammers op een rij! Meer zien? Kijk op doeninboedapest.nl

Zelf ben ik groot fan van Instagram. Al jaren ben ik er actief, op meerdere accounts én sinds een een paar maanden ook voor mijn werk. Op Instagram doe ik graag inspiratie op, je vindt er soms de leukste tips voor restaurantjes of mooie plekken. Er zijn tal van Instagrammers die zich focussen op Boedapest, dus bij deze een rijtje met de vijf leukste Boedapest instagrammers.

Als je even op Instagram zoekt komt er een lange lijst tevoorschijn met Boedapest gerelateerde accounts. Veel hiervan zijn accounts die alleen Boedapest-foto’s reposten van andere gebruikers. Dat soort accounts heb ik niet meegenomen. De onderstaande accounts laten de schoonheid van de stad zien, de onontdekte kanten en er komen véél hotspots voorbij!

• szeretném | bdPST •

A post shared by DRKUKTA 🌸 (@drkuktart) on

Drkuktart – Verwacht héél veel koffietentjes, gebouwen en bloemen. Drkuktart post prachtige foto’s van van alles en nog wat, maar net die dingen die veel mensen niet opvallen. En ik zou door haar foto’s bijna beginnen met koffie drinken…

Een brief voor jou – De Nederlandse Manon heeft ieder jaar een ander adres en woont nu nog in Boedapest. Ze plaatst daily life foto’s, maar ook de schoonheid en hotspots van de stad (want wat moet je anders als je hier woont). Ze heeft ook een blog!

Memento Mori

A post shared by STREET ART IN BUDAPEST (@daradar) on

Daradar – Daradar focust zich 100% op street art. Sommige zijn grote kunstwerken op de zijkant van een gebouw, andere zijn stickers of doodles op een muur of lantaarnpaal. Hij heeft er in ieder geval een neus voor!

Air Corrodor No.1

A post shared by Zsolt Hlinka (@zsolt_hlinka) on

Zsolt Hlinka – Dit account vind ik zó tof! Zsolt Hlinka fotografeert voornamelijk symmetrische beelden in Boedapest en dan zie je toch dingen die je eerst niet zag of die jou helemaal niet opvallen, bijzonder!

#budapest #vsco

A post shared by Péter Vancsik (@vancsikpeter) on

Péter Vancsik – Péter is een fotograaf in Boedapest. Buiten prachtige plaatjes laat hij ook dagelijkse taferelen zien. Dus niet alleen bewonder je de stad door zijn lens, je krijgt gelijk een proefje van het leven hier.

Ik volg nog veel meer Boedapest instagrammers, maar die bewaar ik nog even voor een vervolg. Volg je mij ook al op Instagram

Wie is jouw favoriete (Boedapest-) instagrammer?

Petra in Boedapest
Vorige post
Volgende post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply