Welkom op Doen in Boedapest.nl!

Petra op het Heldenplein in Boedapest. Meer weten over wat te doen in Boedapest? Bezoek doeninboedapest.nl

Szia! Welkom op Doen in Boedapest.nl! Op deze website deel ik de leukste en handigste tips over Boedapest, zoals waar je de leukste cafés vindt of hoe je het makkelijkste in de stad komt vanaf het vliegveld. Dus ga je binnenkort naar Boedapest? Lees dan zeker mijn artikelen door. En ken je iemand die een tripje heeft gepland? Schroom dan niet om Doen in Boedapest.nl te delen.

In november 2015 bezocht ik Boedapest voor het eerst. Ik was er nog geen volle dag, maar ik was op slag verliefd op de stad. Sindsdien ben ik nog veel vaker geweest. Ik heb een lange lijst met attracties en hotspots die ik al heb bezocht en een nóg langere lijst met plekken die ik nog wil bezoeken. Boedapest is een enorm veelzijdige stad en er is dan ook niemand die zich er hoeft te vervelen.

Wil jij weten wat te doen in Boedapest? Bezoek doeninboedapest.nl

Doen in Boedapest.nl

Op Doen in Boedapest.nl publiceer ik wekelijks op woensdagochtend een artikel, zo nu en dan eens iets extra’s. Dit kan een hotspot zijn zoals een café of restaurant, een tip over een Hongaarse specialiteit die je moet proberen, een artikel over één van de vele musea in de stad of juist een handig artikel dat van pas kan komen bij het plannen van je tripje. Ik heb enorm veel ideeën liggen om over te schrijven, dus ik ben nog wel even bezig.

Je kunt Doen in Boedapest.nl volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Zeker weten dat je geen post mist? Zorg dan dat je Doen in Boedapest.nl ook toevoegt op Bloglovin’.

Jouw bezoek

Mis je iets op Doen in Boedapest.nl, heb je een vraag ergens over of kan ik je ergens anders bij helpen? Misschien wil je wel een gepersonaliseerde reisgids ontvangen gebaseerd op je eigen interesses en reisschema? Ik help je met alle liefde! Stuur me een mailtje op petra [at] doeninboedapest.nl en ik probeer je zo snel mogelijk een mailtje terug te sturen.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat vooral een reactie achter als je ergens iets over wilt weten of vragen en opmerkingen hebt!

Welkom!

Foto 1, 3, 4 door Esther Aagtjes

Petra in Boedapest
vorige post
volgende post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.